Ervaringen van Herbalife ontbijt gebruikers

Wil je na het lezen van deze ervaringen ook kennis maken met het ideale Herbalife ontbijt? Vraag je 6 dagen Try-Out pakket nu aan!

“Ik gebruik  de Herbalife shake nu gedurende een aantal weken. De shake geeft me meer energie en gedurende de ochtend een heerlijk vol gevoel en nagenoeg geen trek tot aan het middageten. Tevens is het fijn om te weten dat je een groot gedeelte van je vitaminen en mineralen behoeften dan al op hebt.
Sonja is een fijne coach, deelt haar ervaringen ruimschoots en motiveert je om fitter en vitaler in het leven te staan.”

Anja 45 jaar
“Ik voelde mij futloos en had weinig energie. Maar ik werd helemaal enthousiast van de uitleg van Sonja.
Deze was heel duidelijk en je wilt meteen aan de slag. Heerlijk een ontbijt met een Herbalifeshake. Hier kan je eindeloos mee variëren. Diverse vers fruit toevoegen enzovoort. En het is makkelijk, niet veel tijd nodig om het klaar te maken. Een goede start van de dag.
Na een maand merkte ik resultaat. Had veel meer energie. Zelfs na het sporten had ik nog energie over. Voelde mij er goed bij. Na enkele maanden ben ik overgestapt naar 2x een shake op een dag. Hierbij verloor ik enkele kilo’s maar vooral centimeters.
Zit strakker in mijn vel. En vooral geen hongergevoel. Dit alles was mij niet gelukt zonder de steun van Sonja.”
Anniek 49 jaar

“Ben zo blij met het Herbalife ontbijt, omdat het allereerst heel lekker is. Ik maak er elke morgen een heerlijke smoothy van meet vers fruit erbij in. Dus al meteen veel vitamines en mineralen binnen. Een mooi begin van de dag.”

Suzy 45 jaar

Het Herbalife ontbijt is vooral heel erg makkelijk en ik weet zeker dat ik een goeie start van de dag maak.

Ruud 51 jaar

Ruim een jaar eet ik nu het Herbalife ontbijt. Ik vind het heerlijk en makkelijk en heb bijna alle smaken in huis. Echt lekker om te variëren, elke dag een andere smaak. Je krijgt er meer energie van waardoor ik goed kan werken en geen honger gevoel heb. Ook 2 kleding maten minder gekregen,  waardoor ik nieuwe kleding kon gaan kopen. Verder wel een heel ander eetproces met veel kip en vis en veeeel groente en fruit. Maar al bij al heel goed te doen. Nog 3 a 4 kilo eraf dan ben ik helemaal tevreden. Zou het echt aan iedereen aanraden.

Miranda 40 jaar

Sinds twee jaar ontbijt ik iedere ochtend met het Herbalife ontbijt. Dit bevalt mij meer dan goed! Het ontbijt is snel gemaakt en je haalt er de gehele ochtend energie uit. Ideaal dus voor mensen zoals ik die ‘s ochtends moeite hebben met ontbijten.

Jordy 21 jaar

“Sinds 2015 eet ik de Herbalife ontbijt shake. Die voorzie ik dagelijks van vers fruit en eigenlijk kan alles wat je in de blender kan krijgen in de shake gooien hetgeen dus tot veel variatie leidt. Op die manier krijg je ook nog eens genoeg vitaminen binnen. Het mooie van het gebruik van de shakes/repen en tussendoortjes als vis en/of andere hapjes is dat je eigenlijk voor de rest gewoon kan eten. De eerste tijd is het mooist want dan vliegen de kilo’s eraf en binnen de kortste tijd ook de centimeters. Dit uiteraard onder de bezielende coaching van Sonja. Ze denkt mee, geeft tips maar legt je niks op. Het is wel lekker om eens in de paar weken ff je resultaten te meten en gewoon even bij te praten over nieuwe producten of gewoon over je ervaring. Lekker is ook dat je meer zin krijgt om te sporten. Wandelen en fietsen gaat je beter af en dan heb je er ook meer zin in.”

Hans 62 jaar

Mede door het ideale ontbijt en aanpassing in eetgewoonten heb ik veel meer energie gekregen om de dag beter door te komen. Ook veel minder honger.

Yvonne 44 jaar

“Sinds een paar maanden elke dag mijn Herbalife ontbijt en wat voel ik me daar goed bij. Meer energie, minder ‘snaaitrek’, minder moe en ik slik vrijwel geen paracetamol meer.Afgelopen 3 weken op vakantie geweest in Frankrijk. Ook daar heb ik iedere dag het ideale ontbijt gegeten, geen dag overgeslagen. Het smaakt goed en het is lekker makkelijk en overal klaar te maken.”

Andria 41 jaar

Door het gebruik van het ontbijt van Herbalife en aanpassing in mijn voeding voel ik mij fitter en ben ik minder snel moe.
Daarnaast is het gebruik ook erg makkelijk en snel, waardoor je s ‘morgens sneller opgestart bent. Een goeie start van de dag met de heerlijke café latte smaak van Herbalife.

Mijntje 21 jaar

Het Herbalife ontbijt geeft mij direct energie en een vol gevoel. Waardoor  ik mijn dag meteen goed kan starten in mijn drukke leven. Heel blij mee.

Jose 58 jaar

Nieuwsgierig geworden naar het ideale Herbalife ontbijt?

Vraag je 6 dagen Try-Out ontbijtpakket nu aan!

Je kunt meerdere vakjes aanvinken.
Hier kun je aanvullende informatie over jezelf kwijt!