Mijn naam is Sonja en ik noem mezelf graag Ontbijt Coach. 

Mijn bouwjaar is 1968 en de reden dat ik dat vertel is dat ik eigenlijk altijd jonger word geschat. 

Al meer dan 30 jaar getrouwd met Rob en samen hebben we een volwassen dochter en zoon. Mijn roots liggen op het platteland in West-Brabant waar mijn ouders een boerenbedrijf hadden. Al jaren wonen we in mijn ouderlijk huis vlakbij de Belgische grens. 


Wat vind ik leuk? Ik hou van lezen, reizen, dansen, de zon, de zee en het strand. Verder ga ik graag de natuur in om te wandelen of mountainbiken. Uit eten vind ik ook erg gezellig met ons gezin of met vrienden. 

Woorden die mij omschrijven zijn: enthousiast, energiek, eerlijk, recht door zee,  betrouwbaar en goed luisteren. 

Wat anderen over mij zeggen: behulpzaam, goedlachs, spontaan, energiek, positief, enthousiast, open blik, goede coach en vrolijk.

Zo weet je al een beetje wie Sonja is. Dat vind ik belangrijk.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Sinds 2011 ben ik me gaan bezig houden met voeding. Vooral omdat ik zelf een maatje minder wilde. Ik had al van alles geprobeerd. Echter dat was telkens van korte duur waardoor ik ging jojoën. In mijn eentje lukte het ook niet zo goed. Ik startte met een 3 maanden programma en kreeg daar een coach bij. Dat was zo fijn. Samen ging het veel beter. Ik had een stok achter de deur. 

Door de aanpassing van mijn eetgewoonten,  meer water drinken, bewegen en een power ontbijt was mijn resultaat na 3 maanden: twee kledingmaten minder, 22 centimeter verloren en mijn huid was helemaal glad en strak. Vooral de putjes in mijn billen waren gewoon verdwenen. Mijn man was hier ook heel blij mee. Het uitgebalanceerde power ontbijt dat bij het 3 maanden programma zat, wilde ik niet meer kwijt. Sindsdien is mijn jojo-effect ook weg. 


Mijn resultaat viel andere mensen ook op. Ze wilden dat ook.  Ik stuurde ze door naar mijn coach. Tot dat ik zag dat mensen ook veel fitter werden van het power ontbijt in combinatie met het veranderen van de eetgewoonten. Dat gunde ik iedereen. Mijn coach leerde me hoe ik dat eenvoudig kon gaan doen. Zo was mijn interesse geboren om me meer te gaan verdiepen in voeding op een eenvoudige manier. Daarna ging ik me meer richten op je goed voelen, fit en energiek zijn en mensen weer laten stralen.  In 2019 heb ik mijn diploma orthomoleculaire voedingsadviseur behaald. Hierdoor ben ik goed op de hoogte wat je lichaam nodig heeft. Voeding in plaats van vulling. 


Vele mensen levens heb ik inmiddels zien veranderen. Super om te zien. 

Ben jij degene die dat ook zou willen?

Wil jij graag weer fit en energiek zijn en gaan stralen? 

Maak jij nu de keuze om jezelf op nummer 1 te zetten?


De laatste jaren richt ik me vooral op gedragsverandering en preventie bij vrouwen. Dat wil zeggen dat we in kleine stapjes veranderingen doorvoeren in voedingsgedrag, beweging en mindset. Dan heeft het ook een blijvend resultaat. Tevens zorgt de nieuwe levensstijl ervoor dat je lichaam gezonder wordt. Dat zijn de mooie bijkomende cadeautjes voor jezelf. 

Mijn Missie

Elke vrouw is heel de dag fit en energiek op een eenvoudige manier. Dat wens ik jou toe zodat je heel de dag kunt stralen. Met mijn persoonlijke aandacht en enthousiasme  neem ik je mee in de reis van de voeding. Een maatje minder is dan ook zeker mogelijk. Het belangrijkste is dat jij vol zelfvertrouwen in het leven staat en blij en gelukkig bent met jezelf. Zonder dieet of kuur. 

Het ontbijt is een hele fijne aanvulling op mijn voedingspatroon. Hierdoor ben ik me ook energieker gaan voelen. 

herbalife-ontbijt-met-sonja

Iris, Dierengedrags begeleider 

"Al jarenlang een ideaal ontbijt en goede start van de dag. Kost geen tijd en geeft energie en veel vitamines."

makkelijk ontbijt

@CoachTirza,

Academie voor paard en Lifecoaching

 

"Bij dit ideale ontbijt weet ik dat ik alle voedingsstoffen binnen krijg en het is vooral ook heel gemakkelijk in mijn drukke leven als ondernemer en alleenstaande mama van 3 pubers."

fit energiek gemak ontbijt

Gisele Rebel

Foodie content Factory

E-book:

De kracht van een gezond ontbijt


Waarom ontbijten belangrijk is voor jou? Hoe je middagdips, zin in zoetigheid en honger kan voorkomen. Hoe hou jij "alle ballen in de lucht" met voeding?

Als je moe bent komt dat niet omdat je te veel doet, maar omdat je te weinig doet waar je energie van krijgt. Dat start met een gezond ontbijt. 

Wil je weten hoe? Vraag hier het e-book aan. 

ontbijt coach ebook