30 dagen FIT ontbijt programma

Voel je de hele dag fit en energiek! 

Een makkelijk en uitgebalanceerd ontbijt geeft jouw vleugels.

Ja ik wil de 30 dagen FIT ontbijt ervaring

altijd moe, ontbijt

Je zorgt voor alles en iedereen behalve voor jezelf.

Herken jij ook het onderstaande:

 • Je staat moe op
 • Je bent vaak chagrijnig
 • Je ben aan het einde van de dag opgebrand, echter je gaat door op wilskracht
 • Je wil graag sporten, maar je hebt er geen energie voor en geen zin in
 • Je zou wel een maatje minder willen, maar dat lukt telkens maar niet
 • Je bent zo druk dat je vergeet om te eten
 • Je hebt vaak behoefte aan zoetigheid
 • Je huid straalt niet

De oplossing is om eerst jezelf op nummer 1 te zetten. 

Voor mij heel herkenbaar, daarom was ik 11 jaar geleden zo blij met het ideale Herbalife ontbijt. Ik hoefde niet meer na te denken wat ik in de ochtend ging eten. Een uitgebalanceerd ontbijt dat reiniging, verbranding en voeding geeft. Een super start van de dag.


GA HET ZELF ERVAREN. 

Ja ik zet NU mezelf op nummer 1 en start met het 30 dagen FIT ontbijt

Fit zijn hoeft geen tijd te kosten

Voor dit 30 dagen ontbijtpakket kom je graag je bed uit, want je krijgt de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Een heerlijk glas water met Aloë drank mango voor voldoende hydratatie na een nacht vasten, een kop kruidendrank met 51 mg cafeïne (van groene thee) om je alert te maken en een voedingsshake boordevol eiwitten, koolhydraten en vitaminen & mineralen om je lichaam van brandstof te voorzien.

Het 30 dagen Herbalife Nutrition ontbijtpakket bestaat uit:

 • Aloë Vera drank: ondersteunt je spijsvertering en zuivert je lichaam (detox/reiniging)
 • Shakebeker om eenvoudig een shake in 1 minuut te bereiden
 • Formule 1 Romige Vanille poeder: rijk aan eiwitten, vezels en 25 verschillende vitamine & mineralen. Deze Formule 1 voeding is Lactose en Glutenvrij.
 • Thermojetics kruidendrank: stimuleert de vetverbranding en geeft je een mentale boost (energie)
 • Recepten om met de Formule 1 romige Vanille heerlijke ontbijtjes te maken zoals  shake’s, smoothiebowl, pancakes, mugcake of wafels

Ik neem je mee in de reis van de voeding om je weer

“full power” vrouw te laten zijn.

fit, ontbijt, energie

Antoinette Langenberg

Fit met Antoinette

"Mijn bijnaam was 'kliko' met weinig energie"

"Als bijnaam had ik 'kliko'. De hele dag door ging er van alles naar binnen zonder voldoende energie te hebben. Na 30 dagen het ideale Herbalife ontbijt te eten ben ik het verschil gaan ervaren tussen voeding en vulling. Een goeie start van de dag. Ik voelde me veel fitter en had minder honger. Meer bewustere keuzes ben ik gaan maken en ik  vul me nu met goede voeding die ook heel lekker kan zijn."


"Na 30 dagen het ideale ontbijt merkte ik dat het makkelijk vol te houden is. Ik heb meer energie gekregen en veel minder honger. Ik voel me dan ook erg goed bij al deze producten en vooral de coaching is fijn. Als er iets is wat ik niet snap of bijvoorbeeld vezels tekort heb dan kan ik dat ten alle tijden vragen aan Sonja.

Daardoor ben ik ook nog centimeters verloren  en nu veel bewuster met voeding bezig."


makkelijk ontbijt, glutenvrij ontbijt
Monique Snepvangers

Malacoaching

"Mijn energie was een 2, ik voelde me totaal niet goed. Ik ben het ideale ontbijt gaan eten en al vrij snel kreeg ik meer energie. Door aanpassing van mijn voeding in combinatie met het ideale ontbijt heb ik nu energie voor 10. Ik ben er zo blij mee."
Angelique

Verpleegkundige

Ik nam nooit tijd om te ontbijten. Nu neem ik iedere dag het Herbalife ontbijt, de ideale start van de dag.

Het is  makkelijk, snel en ik voel me er goed bij zodat ik heel de dag door kan."

Patricia Paassens

E.Paassens Woning en Project.

Ervaar het verschil in 30 dagen. 

159,-

129,-

30 dagen FIT ontbijt programma

Wat krijg je bij aanschaf van dit maand programma?

 • Een kennismakingsgesprek en intake
 • Video met de uitleg hoe je de producten kunt gaat gebruiken
 • Gedurende 30 dagen coaching, advies, motivatie, inspiratie en support
 • Ontbijt recepten met de Formule 1 vanilleshake
 • Lekkere recepten voor de lunch en diner
 • Eiwitrijke tussendoortjes lijst
 • Het Herbalife ontbijt pakket inclusief een shake beker
 • Het ontbijt geeft je reiniging, verbranding en voeding voor je lichaam
 • Leefstijltips via de email
 • Community met gelijkgestemden
 • Online of offline gratis bewegen 
 • 30 dagen niet tevreden geld terug garantie! 
 • Je hebt dus niets te verliezen!

Dit ideale uitgebalanceerde ontbijt is een ondersteuning in je dagelijkse voedingspatroon.

Jij wilt toch ook:

Heel de dag fit en energiek zijn
Fit opstaan
Vrolijk zijn
Meer zelfvertrouwen 
Een strakkere/ gladdere huid
Energie hebben om leuke dingen te doen met bijvoorbeeld je gezin 
Gezonde keuzes maken
Een makkelijk uitgebalanceerd ontbijt
Jouw cellen voeden in plaats van vullen
De gezellige vrouw, mama, vriendin, dochter, collega zijn
Blij zijn als je in de spiegel kijkt
Vitaal ouder worden

Start dan vandaag met het 30 dagen ideale Herbalife ontbijt

30 dagen niet tevreden geld terug garantie

Ervaar het verschil en ben je niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug. 

                   

Meest gestelde vragen

Ik kan niet tegen melk lactose, is het geschikt voor mij?

De herbalife Formule 1 ontbijt smoothy is lactose vrij. Past prima in een leefstijl waarbij je geen lactose mag gebruiken.

Ik mag geen gluten, is het dan geschikt voor mij?

De Herbalife Formule 1 Ontbijt smooty is gluten vrij. Past prima in een leefstijl waarbij je geen gluten mag gebruiken.

Ik heb gehoord dat de producten van Herbalife zijn om af te slanken, klopt dat?

Het bedrijf Herbalife Nutrition is opgericht in 1980. Het is van oudsher groot geworden vanuit weight loss, dus afslanken. Daar kennen heel veel mensen het nog van. De laatste 10-15 jaar richten we ons op een gezonde leefstijl.
Daarbij zet ik het Herbalife ontbijt in als power start van de dag. Het is een ondersteuning in je dagelijkse eetpatroon en past uitstekend in een gezonde leefstijl. Wil jij graag afslanken dan kan dat uiteraard ook met een op maat gemaakt programma voor jou.

Ik houd niet van Vanille smaak.

In het 30 dagen ontbijt zit de Vanille smaak. Waarom? Omdat het de meest neutrale smaak is en bijna iedereen het lekker vindt. Hou jij er niet van laat het me weten want er zijn nog 10 andere smaken in het assortiment.
Je kunt natuurlijk variëren met fruit en groenten als jij een ander smaak wil in je smooty.

Ik doe aan Intermitted fasting (vasten) en begin pas om 12 uur met eten. Is het dan geschikt voor mij?

Jazeker is het geschikt als je aan vasten doet. De eerste maaltijd die neemt nadat je geslapen hebt noemen we ontbijt.
Of je nu om 7, 10 of 12 uur met je eerste maaltijd start. Je kunt prima de Herbalife ontbijt smoothy toevoegen aan jouw leefstijl.